Literatura poznání
Vyměň chemii za jídlo
Víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky?
Julita Batorová si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik. Ale ukázalo se, že stačí změnit stravu: jídlo může skutečně léčit! Více >
O knize
Julita Batorová si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik. Ale ukázalo se, že stačí změnit stravu: jídlo může skutečně léčit!
Teď si sama peče chléb i krájí šťavnatá rajčata. Nezabere jí to až tak moc času, ani to moc nestojí. Zatímco všichni kolem zastávají názor, že „produktům jídlupodobným“ se nedá uniknout, Julita tento stereotyp boří. Vaří své rodině chutně a zdravě, a tím i zajišťuje nejlepší prevenci před rakovinou nebo cukrovkou.
O své zkušenosti se Julita dělí v této knížce. Vysvětluje, které produkty jsou bezpečné a kterých je lepší se vyvarovat. Sdílí recepty na nenákladná a zdravá jídla, která můžete uvařit z produktů dostupných v nejbližším obchodě. Teď hned se můžete vydat na cestu jezení bez chemie.
Recenze
RECENZE: Co má společného máma tří dětí, žijící v Polsku a Američan, který žije přes třicet let s virem HIV? Oba dva se snažili najít sílu v potravinách a surovinách tak, aby jim pomohla s jejich zdravotním stavem. Julita Batorová bojovala za svoje tři děti, které byly věčně nemocné. Sandor Ellix Katz proti nevyléčitelné nemoci a... Více informací