Logo

Literatura poznání

Propojení východní moudrosti a západního bylinkaření

Propojení východní moudrosti a západního bylinkaření

v pěti elementech

Goetzová Erika, Martanová Lenka

Kniha je uceleným praktickým průvodcem k sestavování individuálních směsí z u nás dostupných, evropských bylin. Je rozdělena do pěti dílů podle živlů (oheň, voda, země, kov, dřevo). Více >

Tištěná kniha 799 Kč 999 Kč - 20 %
E-kniha 679 Kč 849 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Kniha je uceleným praktickým průvodcem k sestavování individuálních bylinných směsí, který vychází z více než dvacetileté bylinkářské praxe autorek. Je rozdělena do pěti dílů podle živlů (oheň, voda, země, kov, dřevo), a představuje tak originálním způsobem témata, jež dosud nebyla v tomto rozsahu ani komplexnosti zpracována.

Cílem autorek je podpořit české bylinkáře a bylinkářky ve snaze o detailní diagnostiku, která vychází z principů tradiční čínské medicíny (TCM), a současně zpřístupnit praktikům TCM využití našich domácích léčivých rostlin. Kniha je tedy nepostradatelným pomocníkem pro všechny praktiky TCM, kteří si přejí zařadit do své praxe byliny rostoucí v našich zemích, ale i pro další hledající bylinkáře, kteří chtějí vytvářet bylinné receptury založené na přesné klinické diagnostice. Všichni zde naleznou konkrétní návody na vytváření individuálních směsí složených z dostupných bylin na konkrétní obtíže s detailním vysvětlením modelových klinických situací.
 
Tato kniha dokazuje, že lze propojit východní moudrost medicíny starobylé Číny s bohatstvím evropských léčivých rostlin.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 167×240, 672 stran
Datum vydání: 2. 9. 2024
ISBN: 978-80-247-4915-0

E-kniha

Velikost: 8.75 MB | 8.75 MB

Novinky