Logo

Literatura poznání

Jak zkrotit svou vnitřní kritičku

Jak zkrotit svou vnitřní kritičku

Ztiš tu potvoru v sobě, otevři se bohatství a začni zářit zdravím a láskou

Ambrosini Melissa

Znáš ten negativní hlas v hlavě, který ti říká, že nejsi dost dobrá, dost chytrá, dost hezká nebo dost hubená? Ztiš tu potvoru v sobě, otevři se bohatství a začni zářit zdravím a láskou! Více >

Tištěná kniha 382 Kč 449 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Znáš ten negativní hlas ve své hlavě, který ti říká, že nejsi dost dobrá, dost chytrá, dost hezká nebo dost hubená? To je tvá vnitřní kritička aneb – jak říká autorka knihy Jak zkrotit svou vnitřní kritičku Melissa Ambrosini – tvá „vnitřní potvora“. Ta dělá vše, co je v jejích silách, aby tě udržela ve strachu, abys v životě nic neměnila. Abys zůstala v práci, která tě nebaví, či ve vztahu, v němž nejsi spokojená. Brání ti žít život, po jakém toužíš.
Tomu je teď ale konec! Melissa Ambrosini dokázala obrátit svůj život o sto osmdesát stupňů, a to díky tomu, že svou vnitřní potvoru úspěšně zkrotila. Podařilo se jí prolomit svá omezující přesvědčení a překonat své strachy, které ji léta držely v zajetí. Díky tomu se vyléčila z chronických nemocí, našla svou spřízněnou duši a vybudovala si život a podnikání snů.
Prostřednictvím své knihy chce pomoci i tobě vzpomenout si na to, co doopravdy můžeš dokázat a jak úžasná skutečně jsi!
Ambrosini sdílí nejen svůj příběh, ale nabízí čtenářkám i praktický plán, jak si vytvořit vlastní verzi života snů – života vibrujícího zdravím a překypujícího láskou a hojností.
Součástí knihy jsou i inspirativní cvičení, která ti pomohou změnit život od základu. Jsi připravená přestat naslouchat své vnitřní kritičce a začít žít život svých snů? Tak pojďme na to!
Melissa Ambrosini je australská autorka několika bestsellerů v oblasti osobního rozvoje, podnikatelka, motivační řečnice, životní koučka a tvůrkyně populárního podcastu s miliony posluchačů po celém světě.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×207, 280 stran
Datum vydání: 17. 9. 2024
ISBN: 978-80-271-5300-8

Novinky